Νέα Μανιταροϊάματα στον ορίζοντα!

Μέχρι τώρα υπάρχουν 46 Transcendental Mushroom Essences που έχουν περάσει από τη διαδικασία του proving και μοιράζονται με την ανθρώπινη οικογένεια.

Έχω λάβει την πληροφορία πως συνολικά θα δημιουργηθούν 64 Μανιταροϊάματα.

Έχω ετοιμάσει 15 νέα ιάματα και αυτήν την στιγμή περνάνε από την διαδικασία της έρευνας. Πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ποιότητες τους και την ισορροπία που προσφέρουν.

Τα αποτελέσματα που έχουμε βιώσει μέχρι στιγμής από την εμπειρική έρευνα είναι καταπληκτικά! Σε γενικές γραμμές τα νέα Μανιταροϊάματα μας βοηθάνε να αγγίξουμε, να φέρουμε ίαση και να μεταμορφώσουμε πιο λεπτοφυή στρώματα του σκοτεινού εαυτού. Να κόψουμε τους λώρους μέσα από τους οποίους συνδέεται με την συλλογική σκιά και να ευθυγραμμιστούμε βαθύτερα με το φως μας.

Τα ιάματα αυτά μας προσφέρουν επίσης βαθιά και ουσιαστική προστασία από την επιρροή των σκοτεινών ενεργειών. Αυτές είναι ενέρεγειες που επιρρεάζουν την ανθρώπινη μας οικογένεις σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Δύο από τα μανιτάρια που υπάρχουν στα νέα ιάματα μας είναι το “Mycena chlorophos” και το “Mycena luxaeterna”. Αυτά τα μανιτάρια φωτίζουν στο σκοτάδι. Συνδυάζονται με το ιατρικό της ενέργειας της κουκουβάγιας και του κατάλληλου ημιπολύτιμου λίθου. Οι καταπληκτικές τους ποιότητες μας βοηθάνε να φέρουμε φως στο εσωτερικό μας σκοτάδι. Να αποκτήσουμε σοφία από τις σκοτεινές πτυχές μας και να είμαστε προστατευμένοι από την επίδραση των σκοτεινών ενεργειών.

Πολύ σύντομα αυτά τα τόσο χρήσιμα Μανιταροϊάματα θα είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας και εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο έτσι ώστε να σας ειδοποιήσουμε όταν τα νέα μας μανιταροϊάματα θα είναι διαθέσιμα.

Με εκτίμηση,
Γιαούπης Κών/νος (Omprakash)