Πνευματική προστασία – 5 Μανιταροϊάματα για ενεργειακή προστασία

Τι είναι η πνευματική προστασία

Η πνευματική προστασία είναι ένας τρόπος να προστατεύσετε το ενεργειακό σας πεδίο και την εσωτερική σας ύπαρξη από την αρνητική ενέργεια των άλλων ή ακόμα και από σκοτεινές οντότητες. Σε έναν υγιή κόσμο δεν θα χρειαζόμασταν κανενός είδους πνευματικής προστασία, επειδή η αυθεντική έκφραση της συμπαντικής συνείδησης είναι η αγάπη.

Γιατί χρειαζόμαστε πνευματική προστασία

Καθώς ο κόσμος μας και η εσωτερική μας υπόσταση προχωρούν βαθύτερα στη διαδικασία της ίασης, αλληλεπιδρούμε με τις μη θεραπευμένες ενέργειες άλλων ανθρώπων, μερικές φορές του περιβάλλοντος στο οποίο βρισκόμαστε και μερικές φορές ακόμη και με αρνητικές οντότητες.

Η έκφραση όλων αυτών των ενεργειών προς εμάς θα γίνει μέσω τάσεων ανταγωνισμού, φθόνου, ζήλιας, θυμού και κάθε είδους αρνητικών συναισθημάτων. Θα νιώσουμε την επίδραση αυτών των ενεργειών με διαφορετικούς τρόπους.

Πώς να κατανοήσουμε ότι επηρεαζόμαστε από αρνητικές ενέργειες

Μερικές φορές θα νιώσουμε ένα βαρύ συναίσθημα να μας καταβάλλει, μερικές φορές η διάθεσή μας θα αλλάξει ξαφνικά χωρίς λόγο, μπορεί να νιώσουμε εξαντλημένοι, να χάσουμε την ενέργειά μας και να νιώσουμε κουρασμένοι, να χάσουμε τη διαύγεια και τη συγκέντρωσή μας, να αντιδράσουμε με επιθετικούς τρόπους, μπορεί ακόμη και να έχουμε διάφορα ατυχήματα και να πάρουμε λανθασμένες αποφάσεις.

Πώς να προστατευτείτε από τις αρνητικές ενέργειες

Αλληλεπιδρούμε στη ζωή μας με πολλούς ανθρώπους και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα επηρεαστούμε σε κάποιο βαθμό από την αρνητική ενέργεια. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Πρώτα απ’ όλα, όταν είμαστε ισορροπημένοι και ευθυγραμμισμένοι με τον αληθινό μας εαυτό, δεν θα επηρεαστούμε από αυτές τις ενέργειες και αν συμβεί αυτό, μπορούμε πολύ εύκολα να απελευθερώσουμε αυτή την ενέργεια από το σύστημά μας.

Είναι επίσης απαραίτητο να κατανοήσετε ότι αυτές οι λεγόμενες αρνητικές ενέργειες είναι στην πραγματικότητα μη θεραπευμένες ενέργειες. Ο ίδιος ο λόγος που κάποιος θα είναι ανταγωνιστικός ή επιθετικός είναι ότι το άτομο αυτό δεν είναι ευθυγραμμισμένο με την ίδια του την ύπαρξη, δεν αισθάνεται γαλήνη μέσα του και εκφράζεται με μη υγιή τρόπο στη ζωή. Με αυτή την κατανόηση μπορούμε να καλλιεργήσουμε τη συμπόνια και ταυτόχρονα να διατηρήσουμε υγιή όρια. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να μπαίνουμε σε τριβή με αυτές τις ενέργειες, γιατί αυτό είναι που θέλουν και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο συνεχίζουν να υπάρχουν.

Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια από το ενεργειακό σας σύστημα:

  • Κάντε ένα ντους και τρίψτε το σώμα σας με αλάτι.
  • Κολυμπήστε στη θάλασσα.
  • Περάστε χρόνο στη φύση και αγκαλιάστε ένα δέντρο.
  • Διαλογιστείτε και οραματιστείτε το ενεργειακό σας πεδίο να είναι γεμάτο φως και την αρνητική ενέργεια να απομακρύνεται από το σύστημά σας.
  • Εξαγνίστε το ενεργειακό σας πεδίο με φυτά όπως φασκόμηλο, palo santo, δεντρολίβανο, λιβάνι κ.λπ.
  • Μείνετε συνδεδεμένοι με τον αληθινό εαυτό σας και την κοσμική συνείδηση.
  • Να έχετε σαφή αίσθηση των ορίων σας και του τι είδους ενέργειες επιτρέπετε να αλληλεπιδρούν μαζί σας.

*Παρακάτωσας παρουσιάζω 5 Μανιταροϊάματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προστατεύσετε αποτελεσματικά το ενεργειακό σας πεδίο. Εγώ ο ίδιος είμαι πολύ ευαίσθητος σε κάθε είδους ενέργεια και αυτά τα Μανιταροϊάματα ήταν σωτήρια στην καθημερινή μου ζωή.

Τα στοιχεία του Μανιταροϊάματος Invisibility

Το Μανιταροϊαμα ‘’invisibility’’ μας βοηθάει να συνδεθούμε με την αίσθηση της ενότητας, όπου όλα και όλοι είναι συνδεδεμένοι μέσα στην αγάπη, την ισότητα και την αρμονία. Αυτό το Μανιταροϊαμα μας κάνει αόρατους στις αρνητικές δυνάμεις, στην γρουσουζιά και στην κακοτυχία.

Το Μανιταροϊαμα ‘invisibility” μας βοηθάει να εκδηλώσουμε το δυναμικό μας με αγάπη και αρμονία και με έναν τρόπο που να δεχόμαστε αναγνώριση και υποστήριξη από το περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας.

Το Μανιταροϊαμα ‘invisibility’ είναι ενεργοποιημένο από την ενέργεια του μανιταριού invisibility, του ημιπολύτιμου λίθου μαύρη τουρμαλίνη και του πτηνού cape ganet.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Τα στοιχεία του Μανιταροϊάματος ''shelter of lightShelter of light

Το Μανιταροϊαμα ‘’shelter of light’’ δημιουργεί ένα λευκό πεδίο προστασίας γύρο μας το οποίο έρχεται απευθείας από τις ανώτερες φωτεινές σφαίρες και την χριστική συνείδηση. Αυτό το Μανιταροϊαμα μας δίνει την αίσθηση ότι είμαστε υπό την αιγίδα του φωτός και απόλυτα προστατευμένοι.

Το Μανιταροϊαμα μας βοηθάει να κάνουμε στην άκρη την προσωπικότητα, τις αδυναμίες μας και το σώμα του πόνου και να αφήσουμε το φως να λειτουργήσει μέσα από εμάς και να φέρει εις πέρας με τον πιο αρμονικό τρόπο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, κάνοντας ότι είναι σωστό για το ανώτερο καλό.

Αυτό το Μανιταροϊαμα μας βοηθάει να αντιληφθούμε την πραγματικότητα μέσα από τα μάτια του φωτός και της Χριστικής συνείδησης.

Το Μανιταροϊαμα ‘’shelter of light’’ είναι ενεργοποιημένο με την ενέργεια του μανιταριού shell fungi sp, του ημιπολύτιμου λίθου φθορίτη και του πτηνού gyrfalcon.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Τα στοιχεία του Μανιταροϊάματος ''spirit of compassion'', ενέργεια του πτηνού common buzzard, ενέργεια του μανιταριού innonotus sp, ενέργεια του κρυστάλλου καπνοχαλαζία.Spirit of compassion

Η Μανιταροϊαμα ”spirit of compassion” μας προστατεύει από τις αρνητικές επιθετικές ενέργειες και ανθρώπους. Αυτό το Μανιταροϊαμα απομακρύνει από το πεδίο μας την αρνητικότητα, το θυμό και την επιθετικότητα.

To Μανιταροϊαμα ”spirit of compassion” μας βοηθάει να ανακουφιστούμε και να απελευθερωθούμε από τις εκρήξεις θυμού που μπορεί να έχουμε και γενικά από την επιρροή του συναισθήματος και της ενέργειας του θυμού μέσα και έξω από εμάς.

Αυτό το Μανιταροϊαμα μας συνδέει με το εσωταρικό πεδίο της ενότητας και της συμπόνιας, μας βοηθάει να κατανοήσουμε ότι είμαστε όλοι ένα και να είμαστε συμπονετικοί απέναντι στο θυμό και την επιθετικότητα και ταυτόχρονα να είμαστε ελεύθεροι από την επιρροή τους.

Το Μανιταροϊαμα ‘’spirit of compassion’’ είναι ενεργοποιημένο με την ενέργεια του μανιταριού spirit of compassion, του ημιπολύτιμου λίθου καπνιά χαλαζία και του πτηνού common buzzard.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Τα στοιχεία του Μανιταροϊάματος Spiritual guardians

Το Μανιταροϊαμα ‘’spiritual guardians δημιουργεί ένα προστατευτικό ενεργειακό πεδίο γύρω από την αύρα. Αυτό το Μανιταροϊαμα αφυπνίζει την ικανότητα μας να έχουμε επίγνωση για τις προθέσεις των ενεργειών που μας περιτριγυρίζουν και να προστατεύουμε τον εαυτό μας από αυτές που θέλουν να μας βλάψουν.

Το Μανιταροϊαμα ‘’spiritual guardians’’ μας συνδέει με τους πνευματικούς μας προστάτες και τις προστατευτικές ενέργειες του σύμπαντος, έτσι ώστε να έχουμε την προστασία και την υποστήριξη τους καθώς προχωράμε στο μονοπάτι μας.

Αυτό το Μανιταροϊαμα είναι ενεργοποιημένο με την ενέργεια του μανιταριού spiritual guardians, της σαμανόπετρας και του πτηνού grey heron.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Τα στοιχεία του Μανιταροϊάματος Matrix protection

Το Μανιταροϊαμα ‘’matrix protection’’ μας προστατεύει από τις αρνητικές ενέργειες του μάτριξ που φέρνουν κακουχίες και που προσπαθούν να επέμβουν με αρνητικό τρόπο στην ζωή μας. Αυτό το Μανιταροϊαμα φέρνει προστασία από σκοτεινές ενέργειες που μας δίνουν την αίσθηση πως είναι μεγαλύτερες από εμάς, ότι μας υπερβαίνουν και ότι είμαστε ανήμποροι απέναντι τους.

Το Μανιταροϊαμα ”Matrix protection” μας συνδέει με την ιερή κενότητα, την γαλήνη και την ενότητα με την ύπαρξη, στην οποία είμαστε απόλυτα προστατευμένοι και ελεύθεροι.

Αυτό το Μανιταροϊαμα είναι ενεργοποιημένο με την ενέργεια του μανιταριού matrix protection, του ημιπολύτιμου λίθου σεληνίτη και του πτηνού ferruginus hawk.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Μπορείτε να αγοράσετε ολόκληρο το σετ σε μειωμένη τιμή εδώ...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΟΪΆΜΑΤΑ TRANSCENDENTAL MUSHROOM ESSENCES:

Τα μανιταροϊάματα transcendental mushroom essences είναι ενεργειακά ελιξίρια τα οποία εμπεριέχουν μέσα τους το αιθερικό αποτύπωμα, ενεργειακή πληροφορία και ιδιότητα μανιταριών, πτηνών και κρυστάλλων.

Κάθε ένα από αυτά είναι ένα μείγμα από το αιθερικό αποτύπωμα, τις ενεργειακές πληροφορίες και την πνευματική ποιότητα ενός συγκεκριμένου μανιταριού, πτηνού και κρυστάλλου.

Λειτουργούν ως καταλύτες εσωτερικής ισορροπίας και αρμονίας. Έχουν ως κύριο θέμα να μας βοηθήσουν να φέρουμε στο φως της συνείδησης και να μεταμορφώσουμε πτυχές του εαυτού που έχουν θαφτεί στη σκιά του ασυνείδητου, του εσωτερικού μας πόνο-σώματος και του σχεδόν ανεπαίσθητου τρόπου που επηρεάζουν τον τρόπο ύπαρξης μας. Να αναγνωρίσουμε και να συνδεθούμε με τις ανώτερες εκφράσεις της ύπαρξής μας, να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε το εσωτερικό φως και το σκοτάδι μας, να υπερβούμε τη δυαδικότητα και να κρυσταλλοποιήσουμε την αίσθηση του εαυτού μας.

Έχουν έρθει να μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε με συνειδητό τρόπο αυτήν την έντονα μεταβατική εποχή που διανύουμε και να μας καθοδηγήσουν σε μια βαθύτερη αρμονία και αυτοπραγμάτωση.

Για την παρασκευή των μανιταροϊαμάτων αυτών δεν έχουν χρησιμοποιηθεί οργανικά μέρη μανιταριών ή πτηνών και δεν έχουν υποστεί καμία βλάβη τα μανιτάρια, τα πτηνά και οποιοδήποτε μέρος του οικολογικού συστήματος. Η παρασκευή των μανιταροϊαμάτων Transcendental Mushroom Essences γίνεται με τη συνειδητή συμμετοχή και διαύλωση της συνείδησης των μανιταριών, των πτηνών και των κρυστάλλων και για το λόγο αυτό είναι απολύτως ασφαλή και δεν έχουν παρενέργειες.

Όλα τα μανιταροϊάματα transcendental mushroom essences είναι απολύτως φυσικά και χειροποίητα. Έχουν δημιουργηθεί ως αποτέλεσμα εσωτερικής καθοδήγησης, με αγάπη και αγνή πρόθεση από τον Omprakash (K. Jaupi).

Είναι τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences κατάλληλα για όλους;

Τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences είναι απολύτως ασφαλή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια. Δεν περιέχουν κανένα οργανικό συστατικό από τα μανιτάρια, τα πτηνά και τους κρυστάλλους, αλλά μόνο τη δόνησή τους και για το λόγο αυτό τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences δεν έχουν παρενέργειες.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences;

Τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences είναι πολύ εύκολα στη χρήση:

Βήμα 1: αραίωση – βάλτε 9 σταγόνες του συμπυκνωμένου ιάματος σε ένα μπουκάλι των 15 ml και γεμίστε το υπόλοιπο μπουκάλι με μισό κονιάκ και μισό φρέσκο νερό πηγής. Αυτό ονομάζεται μπουκαλάκι ίασης.

Βήμα 2: Από αυτό το μπουκάλι βάλτε 4 σταγόνες 4 φορές την ημέρα (πρωί, μεσημέρι, απόγευμα και βράδυ) 1 σταγόνα στην κορυφή του κεφαλιού σας, 1 στο ηλιακό σας πλέγμα και 1 στην κορυφή κάθε ποδιού.

Πόσα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences μπορώ να χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα;

Μπορείτε να φτιάξετε ένα μείγμα με έως και 6 Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences σε ένα μπουκάλι. Χρησιμοποιείτε το μπουκάλι ίασης του Μανιταροϊάματος Transcendental Mushroom Essence μέχρι να το τελειώσετε. 3-4 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της αγωγής σας μπορείτε να συνεχίσετε με το ίδιο ανθοϊαμα ή να μεταβείτε σε άλλο.

Τα Μανιταροϊαματα Transcendental Mushroom Essences μπορούν να γίνουν ένας καλός συνδυασμός με ανθοϊάματα και πεταλουδοϊάματα.

Μάθετε περισσότερα για το Transcendental Mushroom Essences εδώ...

Σας εύχομαι μια όμορφη, συνειδητή και προστατευμένη πορεία ζωής.

Με αγάπη,

Omprakash Kων/νος Γιαούπη