5 Μανιταροϊματα για να δημιουργήσετε ευημερία

Η ευημερία δεν σχετίζεται μόνο με την οικονομική πτυχή της ζωής. Μπορούμε να έχουμε ευημερία στις σχέσεις μας, στις φιλίες μας και σε κάθε άλλο τομέα της ζωής μας. Έτσι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλοι επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ευημερία στη ζωή μας.

Ο κοινός τρόπος για τη δημιουργία ευημερίας

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγωνίζονται να συγκεντρώσουν χρήματα και αφιερώνουν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους για να το κάνουν αυτό, επειδή πιστεύουν ότι τότε θα είναι ευτυχισμένοι και θα βιώσουν ευημερία σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής.

Γιατί αυτός ο τρόπος δημιουργίας ευημερίας δεν λειτουργεί

Η πραγματικότητα είναι ότι ακόμη και όταν καταφέρουν να βγάλουν πολλά χρήματα δεν θα είναι πραγματικά ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι. Ένας λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι όταν ξεκίνησαν το ταξίδι για τη δημιουργία ευημερίας ξεκίνησαν από μια εσωτερική κατάσταση έλλειψης ευημερίας. Έτσι, όταν επιτυγχάνουν ευημερία μπορεί να αισθάνονται λίγη χαρά, αλλά πολύ σύντομα ανακαλύπτουν ότι πέφτουν ξανά στην αίσθηση ότι κάτι τους λείπει.

Ένας άλλος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι η πραγματική ευτυχία και η ολοκλήρωση που προσπαθούμε να βιώσουμε μέσω της απόκτησης ευημερίας είναι εσωτερικές καταστάσεις ύπαρξης που δεν μπορούν πραγματικά να δημιουργηθούν από εξωτερικές συνθήκες, αλλά μπορούμε να τις βιώσουμε στρέφοντας την προσοχή μέσα στην ύπαρξή μας.

Πώς να δημιουργήσετε ευημερία

Μόλις έχουμε πρόσβαση στην εσωτερική αίσθηση της ευημερίας, τότε μπορούμε να υλποιήσουμε και να δημιουργήσουμε ευημερία στην ζωή μας με περισσότερη άνεση και χάρη. Νιώθοντας ευημερία μέσα μας θα προσελκύσουμε στη ζωή μας καταστάσεις που δονούνται στην ίδια συχνότητα με την εσωτερική μας κατάσταση και με αυτόν τον τρόπο θα υλοποιήσουμε μια συνειδητή πραγματικότητα.

Απλά φανταστείτε ότι είστε η ευημερία και έχετε μπροστά σας δύο διαφορετικούς ανθρώπους, ο ένας από αυτούς αγωνιά, αγχώνεται και μάχεται για την ευημερία και δονείται σε αυτή τη συχνότητα, ενώ ο άλλος αισθάνεται ευτυχισμένος και ικανοποιημένος και δονείται σε αυτή τη συχνότητα. Εσείς, ως ευημερία, με ποιους από αυτούς τους ανθρώπους θα ταίριαζες και θα ένιωθες μια αρμονική σύνδεση;

Η ζωή είναι σαν καθρέφτης και θα αντανακλά στη υλική μας πραγματικότητα την εσωτερική μας πραγματικότητα. Όπως λένε όλοι οι φωτισμένοι δάσκαλοι…. αν θέλετε να εκδηλώσετε κάτι στη ζωή σας, πρώτα δημιουργήστε το μέσα σας!

Εξερευνήστε 5 Μανιταροϊματα για την υλοποίηση ευημερίας

Παρακάτω σας παρουσιάζω 5 Μανιταροϊάματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στην κατάλληλη εσωτερική κατάσταση, προκειμένου να δημιουργήσετε ευημερία στη ζωή σας.

Τα ατοιχεία του Μανιταροϊάματος Wealth of spirit

Το Μανιταροϊαμα ‘’wealth of spirit’’ μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε τον πλούτο της ψυχής μας και να συνδεθούμε με την πνευματική καταγωγή μας. Αυτό το Μανιταροϊαμα μας βοηθάει να εκτιμήσουμε σωστά την πνευματική καταγωγή μας και να δούμε πως ο πλούτος που φέρνουμε από μέσα μας, ξεπερνάει την ύλη, το background, την καταγωγή και την κοινωνική μας θέση.

To Μανιταροϊαμα ”wealth of spirit” μας βοηθάει να αφομοιώσουμε πνευματικές εργασίες και να εκδηλώσουμε τον πνευματικό μας πλούτο στον τρισδιάστατο κόσμο.

Το Μανιταροϊαμα ”wealth of spirit” είναι μια σύνθεση των ενεργειών του μανιταριού clitocybe gibba, του κρυστάλλου κιτρίνης και του πτηνου red tail hawk.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ..

Τα στοιχεία του Μανιταροϊάματος Manifestation

Το Μανιταροϊαμα ”manifestation” ενισχύει τις ικανότητές μας να ηλοποιούμε. Αυτό το Μανιταροϊαμα μας βοηθάει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, μας δίνει αποφασιστικότητα και ενισχύει τη θέλησή μας.

Το Μανιταροϊαμα ”Manifestation” μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τις φοβίες, τις αμφιβολίες, τις ενοχές, το κάρμα και τις αρνητικές ενέργειες που μας εμποδίζουν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Αυτό το Μανιταροϊαμα ευθυγραμμίζει τη θέλησή μας και τις πράξεις μας με αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε να υλοποιήσουμε για την εξέλιξή μας.

Το Μανιταροϊαμα ”manifestation” είναι μια σύνθεση των ενεργειών του μανιταριού manifestation, του κρυστάλλου πυρίτη και του πνεύματος του γερακιού saker.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Τα στοιχεία του Μανιταροϊάματος Prosperity

Το Μανιταροϊαμα ”prosperity” μας αγκαλιάζει με μια απαλή αίσθηση αναγνώρισης, αποδοχής και επιβεβαίωσης. Αυτό το Μανιταροϊαμα μας βοηθάει να αποδεχτούμε τη χάρη που κρύβει μέσα μας η αληθινή μας ουσία, να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να την εκδηλώσει στη ζωή και να δημιουργήσουμε την ευημερία που πραγματικά μας αξίζει.

Το Μανιταροϊαμα ”prosperity” βοηθάει την ουσία μας να είναι ορατή, αναγνωρίσιμη και αποδεκτή από τους άλλους και αντίστροφα. Αυτό το Μανιταροϊαμα μας προστατεύει από τη ζήλια και το φθόνο. Το Μανιταροϊαμα ”prosperity” φέρνει ροή σε καταστάσεις που έχουν μπλοκαριστεί και μας δίνει την κατανόηση ότι η έλλειψη ευημερίας και αφθονίας σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας είναι ένδειξη ότι η ουσία μας δεν έχει εκδηλωθεί πλήρως.

Η άνθιση μέσα από αυτό το Μανιταροϊαμα έρχεται μέσα από την απαλότητα, τη χάρη και την παρουσία, και όχι από την προσπάθεια και την πίεση.

Το Μανιταροϊαμα ”prosperity” είναι μια σύνθεση των ενεργειών του μανιταριού leucocoprinus, του κρυστάλλου κιτρίνης και του πτηνού cape ganet.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Τα στοιχεία του Μανιταροϊάματος Tuning to grace

Το Μανιταροϊαμα ‘’tuning to grace’’ μας βοηθάει να συντονιστούμε με το πεδίο της χάρης. Αυτό το Μανιταροϊαμα ενεργοποιεί το φωτεινό μας σώμα, μας βοηθάει να το αντιληφθούμε και να αρχίσουμε να ζούμε μέσα από αυτό. Το Μανιταροϊαμα ‘’tuning to grace’’ μας βοηθάει να κατανοήσουμε την ιερή γεωμετρία, τις ανώτερες σφαίρες συνειδητότητας, τις διαστάσεις και τα πεδία του φωτός.

Το Μανιταροϊαμα ”Tuning to grace” φέρνει κατανόηση για την ιερή γεωμετρία, τις ανώτερες καταστάσεις συνείδησης, τις διαστάσεις και τις πραγματικότητες του φωτός. Αυτό το Μανιταροϊαμα μας βοηθάει να ενώσουμε το παζλ της πνευματικής μας εξέλιξης, να την κατανοήσουμε και να την εναρμονίσουμε με την εξελικτική κίνηση ολόκληρης της ύπαρξης.

Το Μανιταροϊαμα ”Tuning to grace” φέρνει ανακούφιση από τις ασυνείδητες τάσεις και τις εγγραφές που μας κρατάνε σε μια περιορισμένη εκδοχή της πραγματικότητας, μας δίνει τη δύναμη να αποσυνδεθούμε από τους περιοριστικούς τρόπους ύπαρξης και τις χαμηλότερες διαστάσεις.

Αυτό το Μανιταροϊαμα μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε τον απεριόριστο χώρο της χάρις που είναι διαθέσιμος σε κάθε παρούσα στιγμή και να συντονιστούμε με αυτόν.

Το Μανιταροϊαμα”tuning to grace” είναι μια σύνθεση των ενεργειών του μανιταριού amanita vitadinii, του κρυστάλλου πυρίτη και του γερακιού πετρίτη.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Τα στοιχεία του μανιταροϊάματος Embracing joy and harmony

Το Μανιταροϊαμα ”embracing joy and harmony” φέρνει μια αίσθηση βαθιάς αγάπης και συμπόνιας για τον εαυτό μας μέσω της οποίας μπορούμε να ανοιχτούμε και να αποδεχτούμε να ζήσουμε έναν χαρούμενο και αρμονικό τρόπο ζωής. Αυτό το Μανιταροϊαμα μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τα μοτίβα αυτοσαμποτάζ, να έχουμε επίγνωση και να απομακρύνουμε από τη ζωή μας ενέργειες και ανθρώπους που προσπαθούν να μας σαμποτάρουν ή να μας υποτιμήσουν και να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και την οικογένειά μας από βασκανία και κουτσομπολιά.

Το Μανιταροϊαμα ”embracing joy and harmony” μας δίνει την ικανότητα να εκφράζουμε την αλήθεια μας με χαρά, αγάπη και ακεραιότητα. Αυτό το Μανιταροϊαμα μας βοηθάει να αναγνωριστούμε για το ποιοι πραγματικά είμαστε και να μπορέσουμε να ζήσουμε μια χαρούμενη και αρμονική ζωή.

Το Μανιταροϊαμα ”embracing joy and harmony” είναι μια σύνθεση των ενεργειών του μανιταριού amanita sullies sp, του κρυστάλλου ροδοχρωσίτη και του πτηνού red tail African grey parrot..

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΟΪΆΜΑΤΑ TRANSCENDENTAL MUSHROOM ESSENCES:

Τα μανιταροϊάματα transcendental mushroom essences είναι ενεργειακά ελιξίρια τα οποία εμπεριέχουν μέσα τους το αιθερικό αποτύπωμα, ενεργειακή πληροφορία και ιδιότητα μανιταριών, πτηνών και κρυστάλλων.

Κάθε ένα από αυτά είναι ένα μείγμα από το αιθερικό αποτύπωμα, τις ενεργειακές πληροφορίες και την πνευματική ποιότητα ενός συγκεκριμένου μανιταριού, πτηνού και κρυστάλλου.

Λειτουργούν ως καταλύτες εσωτερικής ισορροπίας και αρμονίας. Έχουν ως κύριο θέμα να μας βοηθήσουν να φέρουμε στο φως της συνείδησης και να μεταμορφώσουμε πτυχές του εαυτού που έχουν θαφτεί στη σκιά του ασυνείδητου, του εσωτερικού μας πόνο-σώματος και του σχεδόν ανεπαίσθητου τρόπου που επηρεάζουν τον τρόπο ύπαρξης μας. Να αναγνωρίσουμε και να συνδεθούμε με τις ανώτερες εκφράσεις της ύπαρξής μας, να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε το εσωτερικό φως και το σκοτάδι μας, να υπερβούμε τη δυαδικότητα και να κρυσταλλοποιήσουμε την αίσθηση του εαυτού μας.

Έχουν έρθει να μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε με συνειδητό τρόπο αυτήν την έντονα μεταβατική εποχή που διανύουμε και να μας καθοδηγήσουν σε μια βαθύτερη αρμονία και αυτοπραγμάτωση.

Για την παρασκευή των μανιταροϊαμάτων αυτών δεν έχουν χρησιμοποιηθεί οργανικά μέρη μανιταριών ή πτηνών και δεν έχουν υποστεί καμία βλάβη τα μανιτάρια, τα πτηνά και οποιοδήποτε μέρος του οικολογικού συστήματος. Η παρασκευή των μανιταροϊαμάτων Transcendental Mushroom Essences γίνεται με τη συνειδητή συμμετοχή και διαύλωση της συνείδησης των μανιταριών, των πτηνών και των κρυστάλλων και για το λόγο αυτό είναι απολύτως ασφαλή και δεν έχουν παρενέργειες.

Όλα τα μανιταροϊάματα transcendental mushroom essences είναι απολύτως φυσικά και χειροποίητα. Έχουν δημιουργηθεί ως αποτέλεσμα εσωτερικής καθοδήγησης, με αγάπη και αγνή πρόθεση από τον Omprakash (K. Jaupi).

Είναι τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences κατάλληλα για όλους;

Τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences είναι απολύτως ασφαλή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια. Δεν περιέχουν κανένα οργανικό συστατικό από τα μανιτάρια, τα πτηνά και τους κρυστάλλους, αλλά μόνο τη δόνησή τους και για το λόγο αυτό τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences δεν έχουν παρενέργειες.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences;

Τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences είναι πολύ εύκολα στη χρήση:

Βήμα 1: αραίωση – βάλτε 9 σταγόνες του συμπυκνωμένου ιάματος σε ένα μπουκάλι των 15 ml και γεμίστε το υπόλοιπο μπουκάλι με μισό κονιάκ και μισό φρέσκο νερό πηγής. Αυτό ονομάζεται μπουκάλακι ίασης.

Βήμα 2: Από αυτό το μπουκάλι βάλτε 4 σταγόνες 4 φορές την ημέρα (πρωί, μεσημέρι, απόγευμα και βράδυ) 1 σταγόνα στην κορυφή του κεφαλιού σας, 1 στο ηλιακό σας πλέγμα και 1 στην κορυφή κάθε ποδιού.

Πόσα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences μπορώ να χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα;

Μπορείτε να φτιάξετε ένα μείγμα με έως και 6 Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences σε ένα μπουκάλι. Χρησιμοποιείτε το μπουκάλι ίασης του Μανιταροϊάματος Transcendental Mushroom Essence μέχρι να το τελειώσετε. 3-4 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της αγωγής σας μπορείτε να συνεχίσετε με το ίδιο Μανιταροϊαμα ή να μεταβείτε σε άλλο.

Τα Μανιταροϊαματα Transcendental Mushroom Essences μπορούν να γίνουν ένας καλός συνδυασμός με ανθοϊάματα και πεταλουδοϊάματα.

Μάθετε περισσότερα για το Transcendental Mushroom Essences εδώ...

Σας εύχομαι να εκδηλώσετε στη ζωή σας την αληθινή ευημερία που ήδη υπάρχει στο πνεύμα σας!

Με αγάπη,

Omprakash K. Jaupi