Εμπειρίες


Αληθινές εμπειρίες

Χρησιμοποιώντας τα Diamond Age Essences, έχω οδηγηθεί σε μια βαθιά μεταμορφωτική και εσωτερική διαδικασία ανάπτυξης και επιστροφής στον εαυτό μου! Τα ιάματα ήταν σαν απαλές, μαγικές αγκαλιές από τη φύση που με βοήθησαν να επανασυνδεθώ και να θυμηθώ ποια είμαι!

Jeanette Solberg
Διατροφολόγος - Yoga Instructor

Έχω λάβει συνεδρίες Brain Crystal Activation και Diamond Age Essences από τον Omprakash και ήταν πολύ μεταμορφωτικές! Συνιστώ τη δουλειά και τα ιάματα του σε όποιον αναζητά εσωτερική ανάπτυξη και άνοιγμα της καρδιάς!

Nisarga Eryk Dobosz
Bodywork - Breathwork Trainer

Μέσω της συνεργασίας με τον Omprakash και τα πεταλουδοϊάματα, έχει αυξηθεί πολύ η εμπιστοσύνη μου στη ζωή, στο σύμπαν και τον εαυτό μου. Εξακολουθεί να με εκπλήσει η ακρίβεια με την οποία τα πεταλουδοϊάματα με βοηθούν να ισορροπώ τον εσωτερικό μου κόσμο!

Sofie Aranyani Biermans
Teacher/Dreamer

Τα ιάματα του Omprakash είναι μια πολύτιμη ενεργειακή συμβολή στην ευημερία της ανθρωπότητας. Το να έχεις την ευαισθησία και τη σύνδεση για να ακούσεις το ζωικό, φυτικό και κρυστάλλινο βασίλειο είναι ένα δώρο που πρέπει να το μοιράζεσαι και είμαστε ευλογημένοι που ο Omprakash το κάνει μέσω των Diamond Age Essences.

Alexandra Silvestru
Human Design Analyst

Τα Diamond Age Essences είναι ισχυρά και με έχουν βοηθήσει να ξεπεράσω ορισμένες αρνητικές καταστάσεις. Ο Omprakash είναι τόσο αφοσιωμένος και προσεκτικός στον τρόπο εργασίας του. Είναι μεγάλη χαρά να χρησιμοποιώ τα ιάματα του! Με εκτίμηση,

Deniz gul
Author - Artistic Director

Ο Omprakash είναι εξαιρετικός δάσκαλος και άνθρωπος! Τα Diamond Age Essences με έχουν βοηθήσει πολύ, έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, βλέπω τα λάθη μου και είμαι πιο αποφασισμένη σε πολλούς τομείς της ζωής μου. Η εμπειρία και το ταξίδι με τα ιάματα είναι καταπληκτική!

Anastasia Makri
Ιδιωτική Υπάλληλος

Βρίσκω το Diamond Age Essences τόσο αγνά, κρυστάλλινα, διακριτικά και ταυτόχρονα ισχυρά. Αγαπήθηκαν από όλη μας την οικογένεια. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Ευχαριστώ Κώστα - Omprakash!

Anna Dimitrievic
Energy Healer

Στην ατομική μας συνεδρία με τον Omprakash, το ίαμα που ονομάζεται «κατανόηση» μου πρόσφερε την υποστήριξή του! Χρησιμοποιώντας το, χαλάρωσα - οι άνθρωποι γύρω μου ένιωσαν την αλλαγή και ανταποκρίθηκαν σε αυτήν. Σε ευχαριστώ Omprakash!

Asmi
Watsu Massage Practitioner

Δυσκολεύομαι να δεχτώ τον θανάτου του συντρόφου μου. Χρησιμοποίησα το ανθοϊαμα «orchis italica – transition» και πιστεύω ότι με βοήθησε. Βρίσκω ξανά την ισορροπία μου και μπορώ να κάνω βήματα μπροστά!

Cheryl Gordon
Health Care Practitioner

Το να βρω και να χρησιμοποιήσω τα Diamond Age Essences ήταν για μένα κάτι πολύ μαγικό. Μου έδωσαν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν! Κατάφερα να συνδεθώ με την εσωτερική μου φωνή. Τα ιάματα μου έδωσαν δύναμη και αυτοπεποίθηση για να είμαι ο εαυτός μου. Μπορώ να αντιμετωπίζω όλα μου τα συναισθήματα χωρίς να τα καταπιέζω.

Deva Atimaya
Art Content Creator

Έχω δοκιμάσει το ανθοϊαμα «orchis italica – transition» στο παρελθόν και ήταν και συνεχίζει να αποτελεί τόσο πολύτιμο στήριγμα στην καθημερινότητά μου και στην πνευματική μου ανάπτυξη. Τόσο φυσικό, λεπτοφυές και όμως τόσο δυνατό!!! Ευχαριστώ!

Kristina Bavcar
Massage Therapist

Χρησιμοποιώντας τα Diamond Age Essences αισθάνομαι ότι τα θέματα που σχετίζονται με τον θυμό, τη σωματική και ψυχική κούραση και την ανασφάλεια, έχουν μειωθεί. Με ευαισθησία και συνειδητοποιώντας τα αίτια του άγχους προχωρώ στην αρμονική ισορροπία τους.

Georganas Panos
Architect - Engineer

Τα οφέλη του σεμιναρίου με τα Diamond Age Flower Essences ήταν πολλαπλά, η επαφή με τις θεραπευτικές ιδιότητες των λουλουδιών ήταν βιωματική, οι πληροφορίες από την εμπειρία του Omprakash πολύτιμες, η εσωτερική δουλειά που συνέβη σε όλους σοβαρή, οι προοπτικές για νέες ανακαλύψεις ανεξάντλητες !

Maria Dafni
Healer

Η επαφή μου με τον κόσμο των Diamond Age Flower Essences, ήρθε σε μένα όταν τη χρειαζόμουν, σχεδόν μαγικά. Οδηγήθηκα σε έναν κόσμο άπειρης σοφίας, κατανόησης και δύναμης! Είναι υπέροχο να ανακαλύπτεις μέρα με τη μέρα τη σοφία της φύσης και τη δύναμη που υπάρχει σε αυτές τις μαγικές σταγόνες!

Melina Tsiratoudi
Art Lover

Συναντιέμαι με τον Omprakash κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 6-7 χρόνια και χρησιμοποιώ τα Diamond Age Essences αρκετά συχνά. Έχει ένα τέλειο μείγμα από ιάματα για κάθε δυσκολία. Μπορώ να πω ότι με έχουν βοηθήσει πολύ και μου έχουν προσφέρει υποστήριξη.

Nur Sakalli
Founder of Do-um

Μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω για τον Omprakash! Οι εμπειρίες μου μαζί του ήταν ιερές και υπέροχες! Χρησιμοποιώ τακτικά τα Diamond Age Essences και είναι μαγικό να βιώνω πώς οι ιδιότητες κάθε ιάματος εκδηλώνονται στη ζωή μου! Ευχαριστώ!

Ioanna Glinia
Hairdresser

Τα Diamond Age Essences είναι απαλά, αλλά έχουν επίσης μια δύναμη που προσφέρει σταθερή υποστήριξη. Μπαίνουν βαθιά και θεραπεύουν με συμπόνια το τραύμα και τον πόνο που έχει δημιουργήσει. Είμαι πολλή ευγνώμον!

Foteini Zafeiriou
Massage therapist - Yoga instructor

Μπορώ να πω ότι από τις πρώτες φορές που χρησιμοποίησα τα Diamond Age Essences ένιωσα το σύστημά μου να ισορροπεί με φυσικό και απαλό τρόπο. Βίωσα απόλυτη ισορροπία και αρμονία!

Chrysa Chalkia
Massage Therapist

Χρησιμοποίησα το ανθοϊαμα «everything is possible» για 1 μήνα. Ένιωσα πραγματική ενδυνάμωση και απελευθέρωση. Μου έδωσε έναν νέο τρόπο να δω τη ζωή μου και τον κόσμο μου.

Usha
Teacher

Το σεμινάριο με τα Diamond Age Flower Essences με πήγε μπροστά στο ταξίδι μου! Είδα πώς η φύση μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στον αληθινό μας εαυτό. Αυτό ακριβώς αναζητούσα. Ένιωσα ότι μπορώ πραγματικά να χρησιμοποιήσω τα οφέλη αυτού του σεμιναρίου στη ζωή μου!

Usha
Teacher

Χρησιμοποίησα το ανθοϊαμα "integrating positivity", με βοήθησε να παραμείνω σε μια θετική ροή. Είμαι ευγνώμων για τα μικρά θετικά πράγματα που συμβαίνουν συνεχώς, τα οποία ανοίγουν το δρόμο για περισσότερή αρμονία!

Usha
Teacher