Γνώρισε μας


DIAMOND AGE ESSENCES ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΙΑΜΑΤΑ

Τα Diamond Age Essences γεννήθηκαν στην Ερεσό – Λέσβο στην Ελλάδα, γενέτειρα του Θεόφραστου «πατέρα της βοτανικής». Από τότε ολόκληρη η φύση από όλους τους ιερούς τόπους της Ελλάδας μοιράζεται γενναιόδωρα μια μοναδική ποικιλία από ενεργειακά ιάματα που μπορούν να μας βοηθήσουν να εναρμονίσουμε τον νου, την καρδιά και το πνεύμα μας και να ζήσουμε μια συνειδητή και αφυπνισμένη ζωή!

Μέσω της βαθιάς επικοινωνίας με αυτήν την αρχαία μυστικιστική φύση, ο Omprakash καθοδηγήθηκε να δημιουργήσει τα Diamond Age Essences, τα οποία γείωσαν τη στοργική ανταπόκριση της φύσης στις τρέχουσες εσωτερικές ανάγκες της ανθρώπινης οικογένειας.

Τι είναι τα Diamond Age Essences

Τα Diamond Age Essences είναι ιάματα υψηλής δόνησης που περιέχουν το αιθερικό αποτύπωμα των λουλουδιών, μανιταριών, κρυστάλλων, πτηνών και πεταλούδων. Τα Diamond Age Essences περιέχουν τρεις διαφορετικές σειρές ενεργειακών ιαμάτων: Ανθοϊάματα, Μανιταροϊάματα και Πεταλουδοϊάματα.

Το κύριο θέμα τους είναι να μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε τη μοναδική ποιότητα του είναι μας, να συνδεθούμε με τις έμφυτες ποιότητες, τα χαρίσματα και τα ταλέντα μας. Να ανακουφιστούμε από το άγχος και το στρες. Να απελευθερωθουμε από το παρελθόν, τις περιοριστικές έννοιες και πεποιθήσεις που καλύπτουν τον αληθινό μας εαυτό και να κάνουμε τη ζωή μας προέκταση της αληθινής μας φύσης.

Σκοπός

Σκοπός μας είναι να φέρουμε στην ανθρώπινη οικογένειά μας έναν φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο που μπορεί να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε το έμφυτο δυναμικό μας. Να μπορέσουμε να το ζήσουμε και να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με αυτό!

Ο στόχος των Diamond Age Essences είναι να φέρει αρμονία και ισορροπία στον συναισθηματικό μας κόσμο και να ευθυγραμμίσει με χάρη τον νου, την καρδιά και το πνεύμα μας. Να μπορέσουμε να ζήσουμε μέσα από το φως μας και να δημιουργήσουμε μια πιο ευτυχισμένη ζωή γεμάτη νόημα και πληρότητα.

Όραμα

Το όραμά μας περιέχει έναν φωτεινό κόσμο με συνειδητούς ανθρώπους, που αναγνωρίζουν και συνδέονται μεταξύ τους ως το φως που πραγματικά είναι!

Στο όραμά μας στοχεύουμε να δημιουργήσουμε βαθιά αρμονία μεταξύ του αληθινού μας εαυτού, της γρήγορα μεταλλασόμενης κοινωνίας που ζούμε και της μητέρας γης. Οραματιζόμαστε μια ζωή που υποστηρίζεται αμοιβαία και εξελίσσεται από όλες τις κατευθύνσεις. Να θυμόμαστε ότι ως άνθρωποι είμαστε ένα μεγάλο μέρος της φύσης και η φύση κατά κάποιο τρόπο είναι η μεγάλη μας μητέρα που μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι.

Αξίες

Η αγάπη, η επίγνωση, ο σεβασμός στη φύση και η πεποίθηση ότι ο καθένας μας είναι μια μοναδική εκδήλωση της ύπαρξης είναι οι βασικές αξίες των Diamond Age Essences και των ανθρώπων που μοιράζονται το φως τους.

Γνώρισε των δημιουργό των Diamond Age Essences

13. Omprakash flowers

Omprakash K. Jaupi – Δημιουργός

Ο Omprakash μοιράζεται την εμπειρία και τη βαθιά πεποίθηση ότι κάθε άνθρωπος είναι μια μοναδική εκδήλωση της ύπαρξης που έχει μέσα του ενα εκπληκτικό δυναμικό που περιμένει να εκδηλωθεί.

Είναι ο ιδρυτής των Diamond Age Essences, του σεμιναρίου «Manifesting The True You», συνδημιουργός του «Brain Crystal Activations» και εισηγητής διαλογισμού. Έχει εκπαιδευτεί σε διαφορετικούς τρόπους μασάζ και ενεργειακές θεραπείες όπως το Ρέικι (Πτυχίο Masters Teacher), σαμανική ενεργειακή θεραπεία και στο NLP.

Μέσα από τις εκπαιδεύσεις του, τη σύνδεσή του με τα ιαματικά φυτά και την ευαισθησία του να αντιλαμβάνεται τις λεπτές διαστάσεις της ύπαρξης έχει αποκτήσει τις γνώσεις και την εμπειρία που βοηθούν το άτομο να φέρει ισορροπία στο σώμα, στον νου, στην καρδιά και στο πνεύμα του και να γίνει ένα ολοκληρωμένο ον.

Είναι τακτικό και ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Ανθοθεραπευτών. Η προσέγγιση της δουλειάς του επικεντρώνεται στο να βοηθήσει το άτομο να αναγνωρίσει την αληθινή του ουσία και τα έμφυτα ταλέντα του, να δημιουργήσει μια βαθιά εναρμόνιση μέσα του και να ζήσει μια ζωή γεμάτη νόημα, χαρά και πληρότητα.

Ο Omprakash γεννήθηκε με την ευαισθησία να νιώσει τις λεπτές διαστάσεις της ύπαρξης. Είχε μια έμφυτη αίσθηση ότι υπάρχει κάτι πιο λεπτό από τη φυσική μορφή που αλληλεπιδρά και επηρεάζει τη ζωή μας με έναν αόρατο τρόπο. `

«Οι παιδικές μου αναμνήσεις είναι γεμάτες στιγμές στις οποίες ενωνόμουν πλήρως με τη φύση, συνδέοντας και αλληλεπιδρώντας μαζί της με έναν λεπτό αλλά πολύ βαθύ τρόπο. Συχνά, έβλεπα και ένιωθα διαφορετικές ενέργειες να κινούνται στο χώρο και να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους».

Όπως οι περισσότεροι από εμάς, ενώ μεγάλωνε και μην μπορώντας να εκφράσει την πνευματική του ευαισθησία σε ένα αποδεκτό πλαίσιο, το μπλόκαρε. Αργότερα, όταν έκλεισε τα 21, η ύπαρξη άρχισε να ενεργοποιεί ξανά την ευαισθησία του μέσα από όνειρα, οράματα και κάποιες ακραίες συναντήσεις με τα πνευματικά βασίλεια.

Εμπνεύστηκε από τις διδασκαλίες του φωτισμένου δασκάλου Osho και τις πνευματικές παραδόσεις των ιθαγενών Αμερικανών. Πολύ σύντομα άρχισε να εξασκείται στον διαλογισμό και μυήθηκε σε διάφορες πνευματικές παραδώσεις των ιθαγενών Αμερικανών, συμπεριλαμβανομένου και του πρεσβύτερου από την φυλή των Lakota Galen Drapeau.

Καθώς περπατούσε το πνευματικό του μονοπάτι με πιο συνειδητό και καθοδηγούμενο τρόπο, η ευαισθησία του προσγειώθηκε σε ένα γόνιμο έδαφος και άρχισε να φέρνει νόημα και σημαντική καθοδήγηση στη ζωή του και των άλλων ανθρώπων.

Η ζωή του τον έχει οδηγήσει σε έντονες εμπειρίες μέσα από το σκοτάδι και το φως. Οι εμπειρίες αυτές τον οδήγησαν να δημιουργήσει τα Diamond Age Essences, το σεμινάριο ”Manifesting The True You” και συνδημιούργησε το “Brain Crystal Activation” που αποτελούν τη βάση της ζωής του και τον οδηγούν βήμα – βήμα σε μια βαθύτερη κατανόηση της αληθινής του ουσίας και της πορείας του.

Έχει την ποιότητα της αθωότητας, της αποδοχής, της ευαισθησίας και της αγάπης και αναγνωρίζει τη θεία ουσία στις διάφορες εκδηλώσεις της.

14. Omprakash putting essences

Καθοδήγηση Διδασκαλία

Για να μοιραστεί τις εμπειρίες του και την καθοδήγηση που λαμβάνει, έχει δημιουργήσει διαφορετικούς τρόπους για να προσεγγίσει τους ανθρώπους στην αληθινή τους φύση.

Οδηγεί εργαστήρια και εκπαιδεύσεις με τα Diamond Age Essences, ατομικά και ομαδικά σεμινάρια «Manifesting The True You», «Brain Crystal Activation» και εργαστήρια διαλογισμού. Διδάσκει σεμινάρια Ρέικι και θεραπευτής διαφόρων συστημάτων μασάζ. Σε κάθε συνεδρία και σεμινάριο φέρνει όλη την εμπειρία του για να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αυτή τη στιγμή ζει στην Ελλάδα, στη Λέσβο με την οικογένειά του και εργάζεται πάνω σε νέα ενεργειακά ιάματα μανιταριών, πεταλούδων, λειχήνων, κάκτων και σκαθαριών.