Ίαση από τραυματικές εμπειρίες: Αγκαλιάζοντας και υπερβαίνοντας τον Σκοτεινό Εαυτό μας

Ο Αντίκτυπος των Τραυματικών Εμπειριών στη Ζωή Μας

Όλοι μας έχουμε βιώσει τραυματικές εμπειρίες στη ζωή μας και αυτές οι εμπειρίες έχουν επηρεάσει και εξακολουθούν να επηρεάζουν ασυνείδητα τον τρόπο ζωής μας. Μέσα από αυτές τις τραυματικές εμπειρίες έχουμε δημιουργήσει περιοριστικές πεποιθήσεις, μηχανισμούς λήψης αποφάσεων και τρόπους ζωής που δεν μας εξυπηρετούν και δεν αντιπροσωπεύουν τον πραγματικό μας εαυτό.

Ο Σκοτεινός Εαυτός: Κατανοώντας το Εσωτερικό μας Πονό-Σώμα

Οι τραυματικές εμπειρίες διαμόρφωσαν τον σκοτεινό εαυτό μας ή το εσωτερικό πονό-σώμα. Ο σκοτεινός εαυτός μας δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε γιατί στην πραγματική του φύση είναι μια όμορφη φωτεινή ποιότητα του πνεύματός μας που τραυματίστηκε και έγινε ένα σκιώδες κομμάτι της ύπαρξής μας.

Ένα παράδειγμα είναι η ποιότητα της αθωότητας, η οποία είναι μια φυσική ποιότητα που όλοι είχαμε από την πρώτη στιγμή που γεννηθήκαμε. Αλλά καθώς μεγαλώναμε, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να εκμεταλλεύτηκαν την αθωότητά μας και έτσι μπορεί αισθανθήκαμε πληγωμένοι. Τότε συνδέουμε ασυνείδητα την ποιότητα της αθωότητας με την εκμετάλλευση και τον πόνο.

Το αποτέλεσμα αυτού θα ήταν να θεωρήσουμε την ποιότητα της αθωότητας ως μια ποιότητα που δεν πρέπει να έχουμε γιατί έτσι θα μας εκμεταλλευτούν και θα βιώσουμε πόνο. Με αυτόν τον τρόπο μια φωτεινή ποιότητα όπως η αθωότητα μετατρέπεται σε σκιώδη ποιότητα και γίνεται μέρος του σκοτεινού εαυτού.

Αγκαλιάζοντας τις φυσικές μας ποιότητες: Ίαση από το τραύμα

Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές οι ποιότητες που έγιναν μέρος της σκιάς πρέπει να θεραπευτούν και να επανέλθουν στη ζωή με έναν πιο συνειδητό τρόπο, επειδή αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του φυσικού μας εαυτού και χωρίς αυτές δεν μπορούμε να ζήσουμε μια ολοκληρωμένη και ουσιαστική ζωή.

Σετ Μανιταροϊαμάτων: Ένα ταξίδι προς την αυτοϊαση και την υπερβατικότητα.

Παρακάτω σας παρουσιάζω το σετ Μανιταροϊαμάτων που ονομάζεται “Ίαση”

Αυτά τα Μανιταροϊαματα με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να φέρω ίαση, να αγκαλιάσω και να υπερβαίνω τον σκοτεινό εαυτό μου. Με έχουν βοηθήσει να συνειδητοποιήσω τους τόσους πολλούς τρόπους με τους οποίους ο σκιώδης εαυτός μας επηρεάζει τη ζωή μας και να καταφέρω να ξεπεράσω τους περιορισμούς που φέρνει και προσελκύει στη ζωή μου.

Τα Μανιταροϊάματα που υπάρχουν σε αυτήν την κατηγορία είναι:

Τα στοιχεία του Μανιταροϊάματος Hug of existence

Το Μανιταροϊαμα ”hug of existence” μας δίνει την αίσθηση ότι είμαστε στην αγκαλιά της ύπαρξης. Αυτό το Μανιταροϊαμα μας αγκαλιάζει με μια απαλή αίσθηση ζεστασιάς, φροντίδας, ασφάλειας, κατανόησης και καλοσύνης.

Μέσα από το Μανιταροϊαμα ‘’hug of existence’’ είναι σαν να γυρνάμε στο αληθινό εσωτερικό μας σπίτι και να δεχόμαστε αυτήν την γλυκιά αγκαλιά και αγάπη που μας έχει λείψει.

Το Μανιταροϊαμα ‘’hug of existence’’ είναι ενεργοποιημένο με την ενέργεια του μανιταριού melanoleuca sp, του ημιπολύτιμου λίθου καπνιά χαλαζία και του πτηνού saker falcon.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Τα στοιχεία του Μανιταροϊάματος Shadow transformation

Το Μανιταροϊαμα ‘’shadow transformation’’ μας βοηθάει να συμφιλιωθούμε με το φως και το σκοτάδι μας. Αυτό το Μανιταροϊαμα μας δίνει μια αίσθηση γλυκύτητας, κατανόησης και πνευματικής ωριμότητας, μέσα από την οποία μπορούμε να αγγίξουμε, να ξεπεράσουμε βαθιές φοβίες για το φως και το σκοτάδι. Το Μανιταροϊαμα ‘’shadow transformation’’ μας δίνει την δυνατότητα να μεταμορφώσουμε το προσωπικό μας σκοτάδι και σκοτεινές οντότητες που θρέφουν αρνητικές διαθέσεις προς το μέρος μας.

Χρησιμοποιώντας το Μανιταροϊαμα ”shadow transformation” η συμφιλίωση και η ειρήνη επεκτείνεται στη σχέση μας με τη ζωή και τους άλλους ανθρώπους.

Το Μανιταροϊαμα ‘’shadow transformation’’ είναι ενεργοποιημένο με την ενέργεια του μανιταριού honey mushroom, ημιπολύτιμου λίθου λαμπραδορίτη και του πτηνού common buzzard.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Τα στοιχεία του Μανιταροϊάματος Pain transformation

Το Μανιταροϊαμα ”pain transformation” μας βοηθάει να μεταμορφώσουμε και να απελευθερώσουμε τον πόνο που έχουμε βιώσει ή βιώνουμε στην ανθρώπινη ύπαρξή μας. Αυτό το Μανιταροϊαμα μας βοηθά να αφήσουμε πίσω μας τα συναισθήματα μοναξιάς και απογοήτευσης που μπορεί να νιώθουμε ασυνείδητα για τους ανθρώπους και την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

Το Μανιταροϊαμα ”pain transformation” μας βοηθάει να οικοδομήσουμε μια ανεξάρτητη υγιή ατομικότητα, σφραγίζει το ενεργειακό μας πεδίο και μας προστατεύει από τις αρνητικές ενέργειες των άλλων ανθρώπων. Αυτό το Μανιταροϊαμα μας βοηθάει να δούμε την υγιή προοπτική της ανθρώπινης ύπαρξης και να χτίσουμε μια υγιή σύνδεση με την ανθρώπινη οικογένεια.

Το Μανιταροϊαμα ‘’pain transformation’’ έχει ενεργοποιηθεί με την ενέργεια του μανιταριού pain transformation, του ημιπολύτιμου λίθου πυρίτη και του πτηνού common buzzard.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Τα στοιχία του Μανιταροϊάματος Flow of love

Το Μανιταροϊαμα ‘’flow of love’’ μας βοηθάει να απελευθερωθούμε από μπλοκαρισμένα συναισθήματα. Αυτό το Μανιταροϊαμα ρευστοποιεί και φέρνει ξανά την αγάπη σε εσωτερικούς χώρους που ήταν στεγνοί συναισθηματικά. Το Μανιταροϊαμα ‘’flow of love’’ γεμίζει με αγάπη πτυχές του εαυτού και καταστάσεις που έχουν έλλειψη αγάπης.

Αυτό το Μανιταροϊαμα μας βοηθάει να είμαστε πιο ανάλαφροι και ρευστοί συναισθηματικά καθώς επίσης να μπορούμε να εκφράσουμε με περισσότερη άνεση και χάρη τα συναισθήματα μας και κυρίως την αγάπη.

Το Μανιταροϊαμα ‘’flow of love’’ είναι ενεργοποιημένο με την ενέργεια του μανιταριού ‘’flow of love’’, του ημιπολύτιμου λίθου ροζ χαλαζία και του πτηνού φλαμίνγκο.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Τα στοιχεία του Μανιταροϊαματος Embracing the lower self

Το Μανιταροϊαμα ‘’embracing the lower self’’ αφυπνίζει μέσα μας μια βαθιά αίσθηση αποδοχής, κατανόησης, αγάπης και συμπόνιας μέσα από την οποία μπορούμε να δούμε, να αγκαλιάσουμε και να μεταμορφώσουμε τις χαμηλότερες εκφράσεις του εαυτού μας.

Το Μανιταροϊαμα ‘’embracing the lower self’’ μας βοηθάει να κρατήσουμε τις σκοτεινές πτυχές του εαυτού στην ζεστή αγκαλιά της καρδιάς μας, επιτρέποντας τους να θεραπευτούν και να επανασυνδεθούν με το φως που είμαστε.

Αυτό το Μανιταροϊαμα είναι ενεργοποιημένο με την ενέργεια του μανιταριού embracing the lower self, του ημιπολύτιμου λίθου μαλαχίτη και του πτηνού φλαμίνγκο.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Τα στοιχεία του Μανιταροϊάματος Embracing wellbeing

Το Μανιταροϊαμα ”embracing wellbeing” προάγει την ευημερία σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας. Αυτό το Μανιταροϊαμα ξυπνά το αίσθημα της αυτο-αγάπης, την προθυμία να είναι κανείς υγιής και την προθυμία να ακολουθήσει έναν υγιή τρόπο ζωής.

Αυτό το Μανιταροϊαμα μας βοηθάει να απελευθερωθούμε από διάφορες αυτοκαταστροφικές ασυνείδητες τάσεις και να δεχτούμε την ευεξία στο σώμα, νου και πνεύμα.

Το Μανιταροϊαμα ‘’embracing wellbeing’’ είναι ενεργοποιημένο με την ενέργεια του μανιταριού russula sp, του λευκού κοραλιού και του πτηνού goshawk.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Τα στοιχεία του Μανιταροϊάματος Deep inner healing

Το Μανιταροϊαμα ‘’deep inner healing’’ μας οδηγεί σε μια διαδικασία βαθιάς εσωτερικής ίασης. Αυτό το Μανιταροϊαμα αγγίζει τα βάθη της ενεργειακής μας δομής και απομακρύνει τις άρρωστες ενέργειες που έχουν κολλήσει εκεί μέσα από το πέρασμα των χρόνων.

Το Μανιταροϊαμα ”deep inner healing” φέρνει μια βαθιά ανανέωση στην ύπαρξή μας. Παρόλο που αυτό το Μανιταροϊαμα φτάνει σε βαθιά ασυνείδητα στρώματα, η ίαση συμβαίνει μέσω της αίσθησης της αγάπης προς τον εαυτό μας, της απαλότητας και της ευαισθησίας.

Το Μανιταροϊαμα ‘’deep inner healing’’ είναι ενεργοποιημένο με την ενέργεια του μανιταριού deep inner healing, του μετεωρίτη και του πτηνού flicker.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

Τα στοιχεία του Μανιταροϊάματος Transcending the broken parts

Το Μανιταροϊαμα ‘’transcending the broken parts’’ μας βοηθάει να υπερβούμε τις τραυματικές εμπειρίες που έχουν σημαδέψει το είναι μας. Αυτό το Μανιταροϊαμα μας δίνει την ικανότητα να αγκαλιάσουμε τις τραυματισμένες πτυχές του εαυτού μας και να τις ενοποιήσουμε με τον αληθινό εαυτό. Το Μανιταροϊαμα ‘’transcending the broken parts’’ μας βοηθάει να απελευθερωθούμε από την μνησικακία και τα μοτίβα ύπαρξης βασισμένα στον φόβο, τα οποία δεν μας επιτρέπουν να προχωράμε μπροστά.

Το Μανιταροϊαμα ”Transcending the broken parts” μας βοηθάει να συμφιλιωθούμε με το παρελθόν, να κλείσουμε τα κεφάλαια που πρέπει να κλείσουν και να προχωρήσουμε στη ζωή μας με περισσότερη ωριμότητα, αγάπη και συνειδητότητα.

Αυτό το Μανιταροϊαμα μας συνδέει με το εσωτερικό πεδίο της αδιατάρακτης ειρήνης, της υπομονής και της συμπόνιας και διατηρεί τον νου μας εστιασμένο σε λύσεις, επιτρέποντάς μας να αντιμετωπίζουμε με χάρη τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Το Μανιταροϊαμα ‘’transcending the broken parts’’ είναι ενεργοποιημένο με την ενέργεια του μανιταριού transcending the broken parts, του ημιπολύτιμου λίθου ροζ αχάτη και του πτηνού ring neck parakeet parrot.

Δείτε αυτό το Μανιταροϊαμα εδώ...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΟΪΆΜΑΤΑ TRANSCENDENTAL MUSHROOM ESSENCES:

Τα μανιταροϊάματα transcendental mushroom essences είναι ενεργειακά ελιξίρια τα οποία εμπεριέχουν μέσα τους το αιθερικό αποτύπωμα, ενεργειακή πληροφορία και ιδιότητα μανιταριών, πτηνών και κρυστάλλων.

Κάθε ένα από αυτά είναι ένα μείγμα από το αιθερικό αποτύπωμα, τις ενεργειακές πληροφορίες και την πνευματική ποιότητα ενός συγκεκριμένου μανιταριού, πτηνού και κρυστάλλου.

Λειτουργούν ως καταλύτες εσωτερικής ισορροπίας και αρμονίας. Έχουν ως κύριο θέμα να μας βοηθήσουν να φέρουμε στο φως της συνείδησης και να μεταμορφώσουμε πτυχές του εαυτού που έχουν θαφτεί στη σκιά του ασυνείδητου, του εσωτερικού μας πόνο-σώματος και του σχεδόν ανεπαίσθητου τρόπου που επηρεάζουν τον τρόπο ύπαρξης μας. Να αναγνωρίσουμε και να συνδεθούμε με τις ανώτερες εκφράσεις της ύπαρξής μας, να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε το εσωτερικό φως και το σκοτάδι μας, να υπερβούμε τη δυαδικότητα και να κρυσταλλοποιήσουμε την αίσθηση του εαυτού μας.

Έχουν έρθει να μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε με συνειδητό τρόπο αυτήν την έντονα μεταβατική εποχή που διανύουμε και να μας καθοδηγήσουν σε μια βαθύτερη αρμονία και αυτοπραγμάτωση.

Για την παρασκευή των μανιταροϊαμάτων αυτών δεν έχουν χρησιμοποιηθεί οργανικά μέρη μανιταριών ή πτηνών και δεν έχουν υποστεί καμία βλάβη τα μανιτάρια, τα πτηνά και οποιοδήποτε μέρος του οικολογικού συστήματος. Η παρασκευή των μανιταροϊαμάτων Transcendental Mushroom Essences γίνεται με τη συνειδητή συμμετοχή και διαύλωση της συνείδησης των μανιταριών, των πτηνών και των κρυστάλλων και για το λόγο αυτό είναι απολύτως ασφαλή και δεν έχουν παρενέργειες.

Όλα τα μανιταροϊάματα transcendental mushroom essences είναι απολύτως φυσικά και χειροποίητα. Έχουν δημιουργηθεί ως αποτέλεσμα εσωτερικής καθοδήγησης, με αγάπη και αγνή πρόθεση από τον Omprakash (K. Jaupi).

Είναι τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences κατάλληλα για όλους;

Τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences είναι απολύτως ασφαλή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια. Δεν περιέχουν κανένα οργανικό συστατικό από τα μανιτάρια, τα πτηνά και τους κρυστάλλους, αλλά μόνο τη δόνησή τους και για το λόγο αυτό τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences δεν έχουν παρενέργειες.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences;

Τα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences είναι πολύ εύκολα στη χρήση:

Βήμα 1: αραίωση – βάλτε 9 σταγόνες του συμπυκνωμένου ιάματος σε ένα μπουκάλι των 15 ml και γεμίστε το υπόλοιπο μπουκάλι με μισό κονιάκ και μισό φρέσκο νερό πηγής. Αυτό ονομάζεται μπουκαλάκι ίασης.

Βήμα 2: Από αυτό το μπουκάλι βάλτε 4 σταγόνες 4 φορές την ημέρα (πρωί, μεσημέρι, απόγευμα και βράδυ) 1 σταγόνα στην κορυφή του κεφαλιού σας, 1 στο ηλιακό σας πλέγμα και 1 στην κορυφή κάθε ποδιού.

Πόσα Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences μπορώ να χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα;

Μπορείτε να φτιάξετε ένα μείγμα με έως και 6 Μανιταροϊάματα Transcendental Mushroom Essences σε ένα μπουκάλι. Χρησιμοποιείτε το μπουκάλι ίασης του Μανιταροϊάματος Transcendental Mushroom Essence μέχρι να το τελειώσετε. 3-4 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της αγωγής σας μπορείτε να συνεχίσετε με το ίδιο ανθοϊαμα ή να μεταβείτε σε άλλο.

Τα Μανιταροϊαματα Transcendental Mushroom Essences μπορούν να γίνουν ένας καλός συνδυασμός με ανθοϊάματα και πεταλουδοϊάματα.

Μάθετε περισσότερα για το Transcendental Mushroom Essences εδώ...

Σας εύχομαι να έχετε μια απαλή διαδικασία αυτοϊασης και να ζήσετε τη ζωή σας ως ένα ολοκληρωμένο ον!

Με αγάπη,

Omprakash Kων/νος Γιαούπη